EUsahawan bersama coach hakim

eUsahawan

eUsahawan akan dibuka selepas 12 Julai 2021 sehingga Disember 2021. Penyertaan adalah percuma bagi 4,500 pendaftaran baru yang terawal sahaja.

eusahawan 2021


Siapa yang boleh sertai program eUsahawan ini?

Sebelum menyertai program ini, pastikan anda:

  •  Rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas
  •  Mempunyai produk atau servis untuk dipasarkan / bakal menjadi usahawan; terbuka kepada semua dropshipper, ejen, stockist mahupun founder
  •  Ada keinginan dan minat untuk mempelajari teknik pemasaran digital
  •  Mempunyai gajet dengan sambungan internet seperti telefon pintar, tablet atau computer riba.
  • Belum pernah menghadiri program eUsahawan.

Pra Pendaftaran Program eUsahawan 2021 telah DIBUKA!

(Boleh daftar melalui borang di bawah.)

Jemputan Program eUsahawan

Bagi persatuan atau kelab usahawan mahupun syarikat yang berminat untuk mengadakan program ini pada waktu yang dikehendaki, boleh terus berurusan dengan Coach Hakim berkenaan syarat dan peraturan. Kami juga mengalu-alukan jemputan daripada founder/syarikat untuk membantu ejen-ejen, stockist-stockist, dan drophipper-dropshipper menambah kemahiran dalam pemasaran atas talian. Kami komited untuk membantu para usahawan untuk ke peringkat yang lebih tinggi dalam perniagaan digital ini. Diingatkan sekali lagi, program eUsahawan ini adalah PERCUMA!

Bagi mereka tidak dapat hadir pada tarikh yang ditetapkan, boleh terus hubungi Coach Hakim melalui WhatsApp atau mengikuti FB Page Coach Hakim, untuk mengetahui tarikh-tarikh yang akan datang berkenaan program ini. Anda digalakkan mengisi borang di bawah untuk mendaftar terus bagi program akan datang. Anda juga boleh menetapkan lokasi anda untuk kami pergi ke tempat anda sekiranya memenuhi kriteria yang dikehendaki. 

Sila isi semua maklumat di bawah dengan tepat supaya maklumat (tarikh/masa/lokasi) program eUsahawan yang terbaru akan dimaklumkan kepada anda.

Polisi privasi: Segala maklumat yang diberi kepada pihak kami akan disimpan dan dilindungi. Maklumat tersebut hanya akan digunakan untuk tujuan pengurusan pendaftaran dan makluman program yang bakal diadakan sahaja. Maklumat tersebut tidak akan disebarkan kepada pihak ketiga.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin